Algemene ruimtes

De Heilbron  bestaat uit 4 verdiepingen en beschikt over diverse algemene ruimtes. Elke verdieping heeft 3 vleugels. Er heerst een fijne sfeer van rust en verbinding.

Begane grond: grote keuken & eetzaal

Op de begane grond bevinden zich de bedrijfskeuken en onze ruime eetzaal.

Eerste verdieping: kamers voor 5 / 6 personen

Op de eerste verdieping bevinden zich de vijf en zes persoonskamers. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet. Op elke kamer bevinden zich twee stapelbedden en één boxspring bed en in de zes persoons kamer twee stapelbedden en twee boxspring bedden . De kamers zijn gelegen aan een vleugel met een eigen keuken.

Tweede verdieping: kamers voor 2 personen en een geschakelde gezinskamer

Op de tweede verdieping bevinden zich de twee persoonskamers en twee keer een geschakelde gezinskamer.  Elke kamer heeft een eigen douche, toilet en kledingkast. Deze kamers zijn uitgerust met comfortabele boxspring bedden. Verschillende kamers zijn gelegen aan een vleugel met een eigen keuken.

Derde verdieping: kamers voor 2 personen en een geschakelde gezinskamer

Op de derde verdieping bevinden zich de twee persoonskamers en een geschakelde gezinskamer. Deze kamers hebben een eigen douche, toilet en kledingkast. De kamers beschikken over comfortabele boxspring bedden. Deze kamers zijn gelegen aan een vleugel die voorzien is van een eigen keuken.